Informació General

D'acord amb el que estableix la normativa vigent posem en el seu coneixement que el nostre nom és Xarxa Green Blue Audiovisual SL amb domicili en C / Atlanta, 90 08206 Sabadell amb CIF B65188914 Si es volen posar en contacte amb nosaltres poden remetre un correu electrònic a info@rgbaudiovisual.com indicant en l'assumpte: Xarxa Green Blue Audiovisual SL Avís Legal.

Complim amb l'obligació de posseir inscrits en el Registre mercantil com a mínim un dels noms de domini dels quals som titulars i sobre l'autorització administrativa per a la realització de la nostra activitat.

Propietat Intel.lectual

Xarxa Green Blue Audiovisual S.L. es reserva tots els drets de propietat intel lectual i industrial sobre el portal i queden prohibits l'explotació, modificació, reproducció, difusió, transformació, distribució, transmissió per qualsevol mitjà, posterior publicació, exhibició, comunicació pública o representació total o parcial sense la nostra autorització prèvia , expressa i per escrit.


Exclusió de responsabilitat

Xarxa Green Blue Audiovisual S.L. declina qualsevol tipus de responsabilitat que es pogués derivar per un incorrecte ús per part dels internautes, així com per virus o problemes de connexió, disponibilitat o continuïtat ja sigui a la nostra pàgina web oa algun dels portals que apareguin com hipervincles a la nostra web.

Respecte els links o hiperenllaços Xarxa Green Blue Audiovisual SL declina tota responsabilitat per aquells que remetin a la nostra pàgina web i en el cas d'aquells que apareguin a la nostra pàgina la connexió ho faran a títol informatiu.

Possibilitat de Modificació

Xarxa Green Blue Audiovisual S.L. es reserva el dret a modificar en qualsevol moment i sense previ avís l'Avís legal.


Llei aplicable i jurisdicció

Per a qualsevol controvèrsia relacionada amb el present avís legal les parts accepten la submissió expressa als jutjats de Barcelona (Espanya) i la legislació estatal corresponent.